sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Aurinkoa ja frisbeegolffia

Sunnuntaita kaikille!!

Viikonlopun kuulumiset täältäpäin:

Perjantaina iltapäivästä lähdettiin kaupunkiin vähäsen herkuttelemaan. Käytiin Rossossa, ja ai että oli pitkästä aikaa hyvää :) Otin pihvin ja valkosipulikermaperunat ja mies otti ihanan "muhkean" pannupizzan.
Ennen ruokaa tosin poikettiin Seppälässä, mistä mies halusi ostaa himoitsemani takin. Viikko sitten kävin kokeilemassa sitä ja oli aivan ihana, pehmeä ja kerranki istu hyvin päälle. Ei ollu liian pitkä eikä liian lyhyt. JUST BUENO :D perjantaina tulikin puoliltapäivin viesti, että tänään ostetaan se takki eikä kuulemma saanut olla vastaansanomista. Kelpas hyvinkin :)
Herkuttelun jälkeen käytiin vielä ostamassa miehelle sellainen fleecehuppari ja pipo.
Marketin ja leffojen vuokraamisen jälkeen kotiin hirveää kyytiä käyttään koira ulkona, peiton alle kattoon leffaa ja kyytipojaksi iso kulhollinen poppareita.
Oon muuten lopettanu kahvin juonnin pari kuukautta sitte ja nyt perjantaina erehdyin juomaan kupposen jos toisenki ja taas mennään.... Eli lauantaina taas matkalla kaupunkiin oli pakko pysähtyä kahvikupposelle. Mies otti täytetyn croisantin ja kaakaon ja taas jatkettiin matkaa.
Ei tuosta kahvista taida päästä ikinä eroon mut onko tuo nyt niiiiiiiiin kauhea pahe :D


Ja tänään, heräsin aurongonpaisteeseen ja JES, vihdoinki näytti siltä että päästään harjoittelemaan frisbeegolffia läheiselle golfkentälle.

Eka puurot ja jogurtit naamaan, koiran kans lenkille, kauppaan, (kahville ja munkille --> ei lasketa), auton siivous ja sitten menoksi.
Saatiin paikan päältä 6 frisbeetä mukaan radalle.
Omia meillä ei vielä ole ja olikin hyvä ensin saada tuntumaa.
On niissä kiekoissa aikamoinen opettelu. On putteria, draiveria, lähestymiskiekkoa ym ym ym.. ja voinkin sanoa että oli oikeesti mukavaa!!!( vaikkakin hävisin) ja ehdotinki että eikö voittaja vois olla se jolla on eniten "pisteitä" :D
Ens perjantaina olis tarkotus lähtee käymään Turussa ja sieltä sitte pääkaupunkiimme, josta käydä ostaan aloituspaketti mihin kuuluu vissiinki vähä noita kaikkia :D Jos tullaan hyvissä ajoin takas nii voin veikata että viikonloppu menee radalla jos sää suosii niinkuin tänään.
ps.Kuvan pikapuuro oli ylihyvvää :)


Kuva netistä
    Kiitän ja kumarran ja häivyn takavasemmalle :) Oikein ihanaa huomenna alkavaa uutta viikkoa !!!

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Ruusuja, muuttoa ja syksyä

Elikkäs, muuttoa tässä ollaan toivon mukaan tekemässä ihanaan, isompaan ja vieläpä edullisempaan rempattuun asuntoon.
Eteisessä ja keittiössä tumman harmaata laattalattiaa, sellasta isoa laattaa ja muualla laminaatti. Keittiö, kylppäri ja sauna rempattu. Siis luksus kämppä.
Kuvia siitä kunhan muutto toteutuu.
Suunnitelmia oon tehny jo varmaan miljoonan :D verhoja, tyynyjä, mattoja, kynttilöitä.... Kaikkee ihanaa!!

Eilen vietettiin kavereiden kesken pizzapäivää. Tein pellillisen ja sitten kaks isoa pyöreää pizzaa ja melkeimpä kaikki meni :D Tänään sitte muruseni katosi jonnekkin koiran kanssa ja luulin että ovat naapurissa tai jossain nii parin tunnin päästä toinen tulee kotiin ruusukimpun ja lemppariravintolamme ruokien kanssa, jeeee, itkuhan siinä melkein pääsi. Eli syötiin sitte isot annokset kiinalaista ja sen päälle tietty karkkia :)


Alkaa jo pikkusen näkymään tää mun syöminen eli jos huomenna tekis vain riisipuuron ja söis sitä taas muutaman päivän :)

Suunnitelmissa olisi myös viikonloppuvisiitti pohjoiseen, omia ihania kavereita moikkaamaan ja jos Ikeaan eksyis samalla reissulla. Uuteen kämppäänhän pitää saada vähä jotain kivaa ( lamppuja, mattoja jne.... )

tiistai 6. syyskuuta 2011

Syyskuu

Morjens =)

Taas vierähti kuukausi ja vaikka mitä on ehtinyt tapahtumaan, niin hyvää kuin pahaakin.
Nyt menneenä viikonloppuna oltiin vähäsen risteilemässä kaveriporukalla ja voin sanoa hyvillä mielin, että en edes muista milloinka olisi ollut noin hauskaa, mutta se tulikin tarpeeseen. Lähdettiin Helsingistä ja suuntana oli Tukholma. Ai, että se on nätti ja aivan ihana kaupunki ja varmasti mennään uudestaankin.
On tapahtunut sen verran pahoja asioita, että teki hyvää päästä hetkeksi pois ja miettimään ihan muita asioita.


Lokakuulle on keksitty kaikkea jännää. Kunhan vain ehdittäisiin osa toteuttamaan :)
Olisi kiva päästä viettämään synttäreitäni vähäsen kauemmaksi.
On mietitty Norjaa, Kuusamoa ja kaikkea siltä väliltä. Mut ekaksi listalla on nyt passikuvat ja passin hakeminen, koska Virossa haluttaa mennä kyllä käymään ja toisella risteilyllä ( ekan kerran jälkeen siis jo koukussa )

Asiasta kukkaruukkuun, eli nyt se odotettu syksy. Kynttilät, viltit, villasukat, lyhdyt, pimeät illat, hyvät ohjelmat..... Lista on loputon miksi just syksy on jees, ja ai nii mulla on synttärit :)
Nyt kotiin haluttaa laittaa kaikkea oranssin ja ruskean sävyjä.
Aamuisin tuoksuukin niin ihana, varsinkin tänä aamuna ku koiraa käytin lenkillä. Aurinko paistoi ja lehtiä oli tipahdellu puista jo aikamoinen kasa.

Laivalta sain pienen flunssan, joka varmasti johtui ilmastoinnista :/
Pitäkäähän lämpiminä itsenne ja palaillaan taasen asiaan :)

ps. Golffiiinani on toiminut moitteettomasti eikä ole kertaakaan jättäny mua kävelemään tienposkeen!! :D

Terveisin lievästi flunssainen MurMeliina