torstai 29. maaliskuuta 2012

Kevättä,neuvolaa ja leivontaa

Heippa vaan! 
Otsikkokin antaa vähän viitteitä mitä meille kuuluu :)
Kevättä rinnassa, neuvolakäyntiä ja vähäsen leivontaa.

Oon ollu Helsingissä viikonlopun rentoutumassa ja sieltä sitte tiistaiaamuna tänne kotopuoleen neuvolaan.
Neuvolareissu meni hyvin ja siellä oli kätilöopiskelija tutun neuvolatätin tilalla. Toki tämä tätikin siellä oli, mutta enimmäkseen seurasi taustalla.
Mahaaki mitattiin ekaa kertaa ja liian isohan se oli :D Melkein kaikilla kuulemma huitelee yläkäyrillä näillä viikoilla.

22+2
rv 22+0 (27.3)
RR 129/74
Hemoglobiini oli tippunu 148->124, joten ei ihmekkään että on vähäsen vetämätön olo ollu :)
Vauvan syke 150+
Painoa oli tullu 3,3kg

Kaikki siis hyvin :) Lääkärin tykö sitten 26.4

Ja kyllä, se kevät on koittanu, vaikkaki uutisissa uhkailtiin takatalven iskevän viikonloppuna, mut ei se mun limenvihreetä kautta saa talttumaan.
 Vihreää, vihreää ja pääsiäisen kunniaksi keltaista. Kodin puunausta, laittamista, leipomista, vauvanvaatteiden ihastelua ja mahan kasvattelua. Siitä on mun kevät tehty :)
(plus ne kauheet kasat vappunmunkkeja)

Ja se pääsiäinen. Niin ihanaa. Hyvää ruokaa, pääsiäismunia ja just niitä 
ihanan pirteitä värejä. Tänään laitoin rairuohotki itämään.

Tänään tehtiin miehen kanssa yhdessä vadelma-valkosuklaapiirakkaa ja nam!! vaikkaki ihan peruspiirakka, mut jotenki vei kielen jonnekki ihan muualle :D










Ihanaa viikonlopun odotusta!! :)

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Surua ja iloa

Heippa!
Tänne kuuluu sekä iloisia että surullisia uutisia. 
Toissapäivänä sain kuulla kaveriltani todella surullisen uutisen, joka kyllä pistää miettimään tätä elämää ja sitä, että kaikki voi silmänräpäyksessä muuttua kokonaan. Tällaista ei vaan ymmärrä. Haluaisin niin kovasti sanoa jotain "fiksua" ja jotain mikä auttaa, mutta niinkuin kaverini sanoikin,että ei ole oikeita sanoja.
En voi kuin yrittää antaa kaiken tukeni kaverilleni ja hänen perheelleen sekä paljon voimia heille tuleviin päiviin <3

Koskaan ei tiedä
onko aikaa paljon
vai vähän,
yht´äkkiä huomaa
se päättyikin tähän.
On paikkasi tyhjä ja
korvaamaton, ja
kaipuu suuri
sanaton.





Eilen aamulla oli rakennaultra vihdoinki!!!! Ja mitä sieltä paljastukaan??
Kerrottakoon ihan ekaksi, että kaikki oli todella hyvin. Vauvan painoarvio oli 364g eikä mitään "pahaa"sanottavaa ollu :))) Olin niin helpottunu.
Sitten mies pamautti että näkeekös,että kumpi sieltä tulloo. Täti sano, että pitäishän sen näkyä ja näkyhän se. POIKA köllötteli reippaana siellä . Mies oli haljeta riemusta ja mullahan tuli vedet silmiin ku katoin miestä ja sen vettyneitä silmiä :)  
Seuraavaksi sitten neuvola 27. päivä

 
 
Polvi somasti koukussa ja alemassa pittunen käsi :)
Nyt 20+4
Ja nyt meneillään siivousurakka joten lähen jatkaan sitä. 






maanantai 12. maaliskuuta 2012

Vaunut

Tässäpä olis ne vaunut, jotka pappa oli ostanu :)
Vaunut on ollu yhden lapsosen käytössä ja oliki todella hyvässä kunnossa ja pidetty hyvää huolta.


Ja perjantaina olis se rakenneultra!!! Nyt saa pistää tänne veikkauksia kumpi siellä köllöttelee.

 
Ruotsin puolelta löyty ihanaa tapettia, mut enhän mä tietenkään sitä löydä tähän hätään.Nääki on ihan kivoja. Se unelmatapetti tais olla tuo oikeenpuoleinen, mutta paljon tummempana. Ehkä se oliki liian tumma ja tää olis niinku se hyvä. 
Jottain hyvääki vois leipoo huomisen kunniaksi ku puoliväli poksuu ja ilimaki on mitä nättein. 
Ihan tavallista täytekakkua oon himonnu varmaan siitä lähtien ku raskaaksi tulin ja aioin olla tekemättä kunnes äitienpäivä koittaa. Mustikkapiirakkaki olis jees, ja vaikka rahkapullat, miksei joku juustokakkuki. Tiiän että alan nyt laiskottelemaan ja käyn ostaan pullaa valmiina :D

Kerroinko mää muuten, että meille on tullut A-S-T-I-A-N-P-E-S-U-K-O-N-E!! Ja se on vieläpä mun E-K-A. Voi sitä ilon määrää :) 
Ehkä mää nostan pyllyni tästä penkiltä ja lähen tekeen lisää tiskiä, että saan koneen hyrisemään.
Energistä viikonalkua!!


keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Reissailua

Pohjoisessa vierähti muutama leppoisa ja mukava päivä. Näin ystäviä ja perhettä :) Isi loihti hirvenkäristykset ja pottumuusit, aijai sitä elämystä.
Ilmat oli mitä parhaimmat. Yöpakkasia oli, mutta päiväksi lauhtu eikä pilven pilveä. Muutama vastoinkäyminen sattui lomalla, mutta ne on niin pieniä juttuja ettei niistä viiti ees kertoa :D

Ostin H&M:ltä ekat vauvanjutut ja tuleva kummitäti pääsi makutuomariksi. Mukaan tarttu reissulta kynttilänjalkoja ja Brion vaunut, jotka isi oli etukäteen hommannu :) 

Harmi ku kamera ei tullu mukaan sinne. Olis ollu vaikka mitä kivaa kuvailtavaa ja teille näytettävää. Kyllä sai rentoutua ja maha senkun kasvaa. Tuntuu että noina muutamana päivänä maha pömpsähtäny taas ihan kunnolla. Oonki rasvaillu mahaa aina suihkujen jälkeen, mutta onko kenelläkään mitään hyvää vinkkiä voiteista tai öljyistä jotka vähäsen estäsivät raskausarpia ja pitäis ihon hyvässä kunnossa? Vaunuista yritän pistää vielä kuvan tälle päivää :)



Nää oli niin hellyyttäviä, että oli pakko ottaa kaikki samaa sarjaa

rv 19+1


Ja sitte kotiin vielä :


Nyt olis laukut purettu ja suuntana muutama työjuttu. Aamulla huomattiin että jääkaappiki oli tyhjä joten kaupan kautta kottiin. 
Palailkaamme asiaan :)