perjantai 30. marraskuuta 2012

Lahjoja

Ensialkuun sellaista että JEE!!! Tietokoneemme on herännyt henkiin, mutta kylläkin aina vaan hetkiseksi. Kone siis sammuilee edelleen, mutta ei niin paljoa. Pääsen tekemään omat juttuni eli tämä ja facebook :D

A on lähteny takaisin Ruotsiin ja onkin 15 päivää siellä! Nyyh... Luku 15 ei tunnu kovin isolta kun sen tänne kirjottaa, mutta jos sanoo että kaks viikkoa, tuntuu että se on ikuisuus..
Niin  ja eihän jäljellä enää ole kuin 10 :) 

Mä olen saanut ostettua A:lle kaiken mutta yks lahja odottelee vielä kaupan hyllyllä. 
Onnille en oo vielä päässy osteleen, mutta tontuthan ne tekee ja pukki tuo, niinhän se menee..
Ajattelin A:n lahjojen kohdalla auttaa pukkia ku ei se olis kumminkaan osannu tuoda oikeenlaisia.

Onni se vain kasvaa ja oppii uutta. Alakulmahammas se sieltä tuloaan tekee. Sen jo näkee, mutta ei tunne :D Välillä hammas/hampaat kiukuttaa mutta edelleen nukkuu ja syö hyvin.

Mitähän  sitä muuta...... Kaikkeahan tässä on tapahtunu, mutta ku ei oo päässy tänne kirjottamaan niin kaikenhan sitä unohtaa. Viikko enää niin Onnikin on jo 5kk!!


Näistä paperinaruista tulee siskon toivoma lahja. Mä siis autan taas tonttuja ja pukkia. Oonkait mäki sit lahjani ansainnu ku näin kiltiksi olen ruvennu.




Nyt kerkes jo konekki sammua eikä tahtonu enää lähtee päälle :/ Voi että mä vihaan tietokoneita ja sitä ku en älyä yhtään näiden päälle!!
Ei auta ku lähtee pötköttään sohvalle katsoon illan elokuvaa..
Hauskaa viikonloppua kaikille :)



torstai 15. marraskuuta 2012

4kk

Iltaa!!

Täällä sitä ollaan Onnin kaa kahestaan puoltoista viikkoa.. Tai onhan täällä Pipaki, mut siis oon ainut joka puhuu suomenkieltä..

A lähti maanantaina sinne Sundsvalliin töihin. Onnilla oli tiistaina heti klo 8.00, 4kk neuvola/lääkäri.
Äitiä vähä jännitti että miten on Onni kasvanu ja hienostihan se taas oli!
Eka neuvolatäti mittas ja punnitti : 64cm ja 6890g. Yli kilon tullu taas kuukaudessa painoa ja kyllä se tuntuuki ku jätkää kantelee. Mallivauva kuulemma ku ihokin niin puhdas :)
Lääkäritätille piti sitte hurjana jokellella ja kertoilla kaikkea. Kääntyä Onni ei vielä taho mutta ryömimään on kova kiire.. 
Mää täällä oon alottanu joulusiivousta ja kyllä, pakko alottaa nyt että saan jouluun mennessä kaikki tehty ja kiirehän se taas tunnetusti tulee.. Oon laittanu joulua jo vähä mut haluttais hommata jotain uusia juttuja, muutama sellainen kaunis juttu.. 

Ens viikkoa jo odottelen kovasti että nään A:n taas ja Onnia on kuulemma älytön ikävä. Sen uskonki, koska itellähän ikävä iskee jo kaupassa jos Onni jää mummolle hoitoon :D


Ai nii, meillähän tietokone sanoi sopimuksenki irti ja se on nyt Onnin kummisedällä korjauksessa.
Pyydettiin sitte äitin läppäri lainaan, ku enhän minä ilman konetta selviä.. Ainakaan aamuisin. Pittäähän mun tietää mitä maailmalla tapahtuu. (Sehän selviääki kavereiden fb päivityksistä :D )

Nyt BB:n kimppuun. Öitä ihmiset!

Ps. Ekat joululaulut kuunneltu Onnin kans. Joulu, tule jo!

tiistai 6. marraskuuta 2012

Wiikendi

Tiistaita kaikille!!

Huhhei ja hellät tunteet. Olipas siinä viikonloppu!!
Oli menoa ja vilinää ja kaikkea siltä väliltä. 
Elikkäs, perjantaina mentiin mammani kans kosmetologilla timanttimikrohiontaan joka oli TAIVAALLINEN!!
Samalla reissulla poimittiin kyytiin se mun ystäväni joka saapui bussilla kaupunkiin...
Siskoni saapui samaisena päivänä mutta myöhään illalla.
Lauantaiaamuna mentiin koko poppoo äidin luokse kakkukahveille ja yllätys oli suuri äidille kun siskonikin oli tullut :D Tuo oli aika vaikee pitää salassa äipältä..
Noooh, sitten sanottiin äidille että kyyti tulee hakemaan myöhemmin että mentäisiin Amarilloon syömään koko konkkaronkka ja niinhän myö mentiin :) Ruoka oli aivan loistavaa ja seura sitäkin parempaa.
Mukana siis oli Minä, A, Onni, Ystäväni, siskoni, äiti, äidin sisko ja A:n kaveri eli 7 syöjää + Onni :)

A jäi illalla kotiin Onnin kans ja me tytöt + A:n kaveri lähettiin juhlistamaan iltaa kaupunkiin. 
Kaikki huipentui siihen kun oltiin porukalla vuokrattu valkoinen limusiini!!!
Sekin oli siis äidille yllätys ja huippu sellainen!!
Oltiinhan me (vähäsen) leuhkana kun päästiin ihan keskelle kaupunkia, kävelykadulle ihmisten joukkoon sillä valkoisella ratsulla :D
Ilta oli todella onnistunu ja jalat on vieläki kipeät kaikesta tanssimisesta :D Oli kuulemma ikimuistoiset synttärit eikä parempaa olis voinu toivoa :) ! 


torstai 1. marraskuuta 2012

HuLiNaA

Heipat!!

Mistä aloittaisinkaan että nää jutut olis ees vähä ymmärrettävissä...
Ensinnäkin, tää meidän kone temppuilee koska siitä on menossa joku juttu jonka nimeä en muista :D Kuvien lataaminen ei olekkaan niin helppoa ja yksinkertaista ja tää kone sammuu noin 5 kertaa ennenkuin oon saanu ne 5 kuvaa kamerasta tänne...
Sitten aamulla A:n puhelin soi ja soittaja kertoi sellaisia uutisia että A lähtisi töihin naapuriimme Ruotsiin!! Jes!! Viikko töitä, viikko vapaata periaatteella. Ihan loistavaa kyllä!!

Sitten.. Huomenna päästään mamman kans rentoutumaan kosmetologille timanttimikrohiontaan.
Myös pohjoisen ystäväni T saapuu bussissa kaupunkiin josta noukimme hänet kyytiin..
Siskoni saapuu myös huomenissa mutta myöhään illalla vasta.
Luvassa on menoa ja vilskettä. Ollaan saatu suunniteltua vaikka ja mitä!!
Kerron niistä vasta ensviikolla kuvien kera, koska ne on vielä salaisuuksia ja synttärisankari ei saa missään nimessä tietää niitä !! :)
Selvennän vielä että kyseessä on mamman synttärit :)

Joulua odotellaan täällä katselemalla ihastuttavia kuvia lehistä, herkuttelemalla ja laittamalla valovirityksiä joka nurkkaan estämään pimeyttä.


Muutama kuva siis sieltä täältä.
Pohjosen ystävälle pieni synttärilahja :)


Pippaloihin uus mekko :)


Onni tekee ekaa hammastaan, JEE!! Nukkunu silti yli kymmentä tuntia yössä eikä turhia kitise. Tänään kuulin ekan kunnon naurunki.
 Aiheita hymyyn ja hyvään mieleen on siis paljon!

A alko loihtimaan meille hyvää ruokaa (tacoja), Onni nukahti pinnikseensä ja mä taidan mennä sohvalle odottamaan ruokaa ja ennenkaikkea huomista!! :)
Ensviikkoon! :)