perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulun jälkeinen elämä


Joulupyhät vilahti ohi ja nopeaa! Nyt on pakko myöntää että vaikka olen jouluihmisiä, tänä vuonna se ei kolahtanu. Edes aattona :/ Syy oli varmasti aika pitkälti siinä että ei saatu lunta hiutalettakaan ja vesi rämisi pitkin rännejä. Mun ensimmäinen musta joulu :( Toiseksi, isi joutu olemaan koko joulun töissä. Ei saatu viettää rauhallisia iltoja ja syödä herkkuja. 
Onnikin on menny joka ilta jo 7 aikaan nukkumaan ja mä olen sitte möllöttäny yksin. Moni voisi nauttia hetkistä yksin, niin mäki parina iltana alkuun mutta näin parin viikon jälkeen tökkii :/
Isillä alkaa vapaat maanantaina kun mä taas meen töihin. 

Noh, Onnilla oli joulumieltä sen verran mitä 1,5-vuotiaalla voi olla :D
Pukki kävi ja Onni oli ollu tosi kiltti lahjoista päätellen. 
Paketeista löyty mm. Vaatetta, työkalua, rattikelkka ja obh nordican keittiö. Sillä onki ahkerasti leikitty ja tehty meisselisoppaa ja kaikkea hyvää ;)
Isi sai mm. Hienon veitsisarjan ja kannettavan dvd-soittimen. Mä puolestaan kaikkea sellaista hömppää jota rakastan :)))

Raketitki ostettu ja huomenna Onnin kummitäti T tulee ihan yökylään. Saadaan viettää tyttöjen iltaa kera Onnisen syömällä herkkuja ja T lupas tuttuun tyyliin taikoa mulle iiihanat hiukset.
Ihana päivä tulossa. 
Nyt taidan tehä saman ku muina iltoina: Ottaa kasan leipiä ja ison lasin maitoa ja hypätä sänkyyn, aukaista telkkarin ja olla siinä niin kauan että uni tulee..

perjantai 20. joulukuuta 2013

20.

Nyt pieni hetki koneella.... 
KOHTA ON JOULU!! IIKK!! 
Kuusi on jo (tekokuusi) ja seki koristeltu, kortit on lähteny, paketit paketoitu ja siivotukki on. Töissä on syöty oikein urakalla ja naapurin ihana mummo ehtikin jo sanomaan että muutama lisäkilo onki ollu mulle edukseen, heh ;D LIHASTA SE ON, eiks nii??!! 3kg tullu tosiaanki painoa ja kyllä se vaan taitaa olla sitä lihasta ja hyvältä tuntuuki. Salilla jopa yks mieski sano että lihastahan se on ku nähny mut ekasta päivästä lähtien ku aloin siellä käymään. Mut ihana mummo, ja kerta oon nyt edukseni pyöreämpänä nii mikäpäs mun on sitte valittaa :D

Mulla alko 9 päivän loma ja Onnilla 2vk loma hoidosta, Isillä ei ookkaan sitte oikein lomaa :( Joulun jälkeen sitte. Mut nyt otetaan iisisti ja naatiskellaan ihanaiset. Taijan erehtyä hakemaan jottain hyvää minttusuklaalikööriäki, nam :)

Meillä otetaan nyt rennosti ja syyään iltapalaa sohvalla ja katotaan telkkaria. Ei oo kiire mihinkään....

 Ja tässä yks kuva teillekki :


Eiks oo tosi söpö?? 

Nyt suihkuun ja rauhottuun :))


sunnuntai 8. joulukuuta 2013

8.

Lumista sunnuntaita!
 Itsenäisyyspäivä tuli ja meni ja nyt keskitytään täysillä joulujuttuihin. 
Ensin leivottiin piparit että saatiin joulun tuoksua sekä tutkittiin joulukoristeita.
Osa palloista taitaa löytyä sohvan alta kun pirulaiset eivät pysyneet Onnin käsissä ;)

Kyllä se joulufiilis sieltä pikkuhiljaa tulee. Isi ei antanu vielä lupaa tuua joulukuusta sisälle ja sehän onki ollu mun lapsuuesta "perinne" että kuusi tuuaan aatonaattona sisälle ja illalla koristellaan. Aattona se on sitten ollu valmiina ja sitä on ihasteltu ja voi sitä tuoksua.
Työkaveri sanoi että lapsena se kuusi tuoksui hyvältä ja toi joulua mutta joko nyt on niin että kuuset ei enää tuoksu tai sitte on menny hajuaisti, ken tietää :D
Meillä on nyt toista joulua tekokuusi. Oon ollu aina oikean kuusen kannalla mutta Onni on siinä iässä nyt että ehkä on parempi että mennään vielä toinen joulu näin ja ens vuonna sitten oikea. Kokeillaan tuoksuuko se meidän nenään enää.
Miten teillä tänä vuonna ja tuoksuuko se kuusi teidän neniin yhtä hyvältä kuin lapsena?



Oon osannu olla miettimättä kortteja ja lahjoja näin kauan tänä vuonna, Tokihan ajatuksia on ollu mutta yhtään listaa en oo tehny paitsi tänään se iski. Joulustressi. Plääh..
Listoja tuli ja tuli ja nyt kaikki on paperilla valmiina. Kortit teetetään niistä Onnin kuvista jotka tulee nyt alkuviikosta (sori nyt tää paljastus jotka kortin saa) ja sit ollaan sovittu monien kans että tänä vuonna pukki tuo lahjat vaan lapsille. Ei tarvii tonttujen ahertaa iiiihan niin paljoa ku viime vuonna.
Isin toiveena on SodaStream ja Reinot sekä Onnille legoja.
Mä en oo tehny pukille listää tänä vuonna. Enkä tiiä teenkö.. Oonkohan ollu edes niin kilttinä että kannattais :D
Ai nii, meillä on uus pyykinpesukone!!! Eilen käytiin ostamassa ja toinen koneellinen jo menossa. On musiikit ja näytöt ja kaikki herkut. En oikeastaan kaipaa joululahjoja ku sain sen. Voinhan joulun pestä pyykkiä :))



Ripaus joulua kaikille ja hyvää alkavaa viikkoa!!

perjantai 6. joulukuuta 2013

Joulukuussa

Moikkamoi ja oikein hyvää ja rauhallista Itsenäisyyspäivää jokaiselle!!
Tää päivä otetaan täällä rauhallisesti ja herkutellen. Aamu oltiin pihalla ja Onninen jo nukkuuki päiväunia. Tosi aikasin tosin :D

Edellisestä postauksesta onki vähäsen jo aikaa ja hyvä että edes nyt maltoin istahtaa tähän ja kertoa kuulumisia. On ollu kyllä menoa ja meininkiä TAAS!! Mamma oli työpaikan pikkujouluissa, samana viikonloppuna kävi vieraita kauempaa, Onnin valokuvausjuttu ym ym ym..
Onnin valokuvausjutusta vielä haluan kertoa enemmän. Siis se valokuvaaja oli ihan täydellinen. Myös Onni taisi sen huomata. Onnilla on nimittäin nyt ujostelukausi menossa ja ku päästiin paikalla, Onni juoksi miehen syliin ja halasi. 
Tämä valokuvaaja oli todella taitava ja sanokin että lapsista otetaan parhaat kuvat sillä ne on vilpittömiä ja rehellisiä. Kuvaus sujui kokonaan Onnin ehdoilla. Onni sai mennä ja tulla miten halusi.
Onni tosin yllätti meidät ja valokuvaajan ihan täysin. Oli niin reipas poika ja tämä valokuvaaja (Pasi) sanoikin että todella helppo kuvattava ja todellinen tähti :D
Ja niinhän Onni oliki. Monta erinlaista kuvasarjaa saatiin sillä kun Onni oli niin reipas ja "helppo", oli Pasilla hyvä kokeilla kaikkea ja kaikkea rekvisiittaaki kokeiltiin. 
Kait tätä paikkaa saa mainostaakkin, eli Jyväskylän Säynätsalossa Studio Varjo.
Ei ollu mikään tavallinen paikka, sen verran vielä voin mainostaa :))

Mitähän muuta... Suklaakalenteria ollaan ahkerasti muistettu joka aamu avata ennen hoitoon lähtöä.
Jouluverhot olen jo viikkon sitten vaihtanu ja vähän muutakin joulujuttua.
Pistän tänne sitten kuvan Onnista kunhan saadaan ne kuvat. Kuvat tulee sellaisella jännällä muistitikulla ja kaikki oikeudet kuviin siirtyy meille. Joka paikassahan näin ei ole.

Pari kollaasia teille
 


Iloista Joulunalusaikaa!!!
Nauttikaamme! <3