sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Talvipäivän puuhastelut+ 1,5v. neuvola

Taas sunnuntai!!

Tuntu nyt hirmu lyhyeltä tää viikonloppu ku perjantaina pääsin töistä klo 22 töistä ja huomenna kuudeksi sit sinne -_-

Perjantaina innostuin ja leivoin mokkapaloja aamusta Onnin ollessa hoidossa ja isiki nukku myöhään kun tuli vasta aamulla töistä. Sain ihan rauhassa tuusata :)


Vein muutaman palasen työkamuille jotka illassa oli mun kans. Sekä herkuteltiin karkeillaki <3

Torstaina meillä oli Onnin neuvola heti 8.15. Ekaa kertaa Onnilla loppu uni joskus 3.30 ja meikä oli pistäny nukkumaan joskus 12 aikaan ku iltavuorosta pääsin.. Huoh. Pikkasen väsytti seuraava iltahuki.. 
Noooh, eli hienosti oli kasvettu. Painoa oli tullu mukavasti ja nyt paino oli 11,2kg (1v. 9300g) ja pituutta oli 81,5cm (1v. 75cm)
Lääkärineuvola on vasta sitte enskuussa. Juteltiin niitä näitä että miten on menny. Hienosti osaa jo "puhua" ja kovasti rakentaa jo palikoista torneja :) Reipas poika ja taas oli puhetta kuinka hyvä iho Onnilla on. Kysy rasvauksista mutta en oo kyllä joutunu rasvaamaan ollenkaan.
Mittään "moitteita" ei ollu siis. 


Isi ja Onninen Stiigaili vaikka ulkona paukkuki kova pakkanen. Onnilla jalassa ihanat huopikkaat jotka pohjosen tontut lähetti jouluksi <3

Tänään mässättiin pizzaa (oikein hyvää sellasta), otettu päikkärit, viety tyynyjä ym. pihalle, töllötetty telkkaria ja saunottu. Ei hullummin. Ai niin, vedinhän mä tunnin tehojumpanki! Huh huh!!
Nyt kelpaa mennä peiton alle isin kainaloon. Herätyskello soiki 4.30 :/ Kääks!! Ja huomisaamuksi tänne luvattiin -24'c, riittäis jo!

Kaikilla ihania postauksia!! Luen kyllä vaikken kommentoikkaan aina :) 
Hauskaa viikkoa ja pysykää lämpiminä!

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Luksus

Lumista sunnuntaita!

Ihanaa että sataa lunta ja on pakkasta, sitäki on silleen just sopivasti.
Oltiin A:n kanssa "rehveillä". Onni jätettiin mummin luo ja me suunnattiin kaupunkiin syömään, ostoksille ja yöksi uuteen Sokos-hotelliin.
Jotenki se hotelli oli enemmän sellanen luksuspaikka ku monet muut hotellit.
Aamupalallekki ku mentiin, tarjoilija tuli kysymään juonko kahvia tai teetä ja "kahvia kiitos"vastattuani hän vielä kysyi juonko juhlamokkaa vai tummapaahteista. IHANAA!! 
Kävin hakemassa ison kasan herkkuja lautaselleni ja mentiin pöytään istumaan, tarjoilija toi oman kannun kahvia ja maitoa pöytään, niin luksusta. 
Aamupalapöydistä löydettiin mm. lohta,juustotarjottimia, croisantteja, munia eri muodossa, oikeaa salamia, paljon erinlaisia leipiä, pestokierteitä, paljon eri mehuja ja monessa lapussa luki "luomu" sekä "lähellä tuotettu".
Nautittiin aamupala aika hitaasti ja kuunneltiin jazzia. Kynttilät paloi ja nyt olo oli jouluinen :D Ihana viikonloppu.

Mentiin vielä hetkeksi huoneeseen ja ikävähän se iski joten pakattiin ja lähettiin kotiin. 
Onnillaki tais olla ikävä ku huusi äitiä pariki kertaa ku ovesta mentiin sisään ja tuli halaamaan.
"Isi" tulee Onnisen suusta ennemmin ku äiti mutta nyt oli tainnu olla niin ikävä äitiäki :D Hih.

Onnille käytiin ostamassa hoitoon vaatetta ja mulle pari kirjaa, jotain trillereitä. 
Amarillossa käytiin syömässä ja eka kerta ku syötiin alkupalasta jälkiruokaan :D Mut melkein sai pyörittää pois ;)
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aika vaikee saada enää Onnista kuvia jotka ei oo tärähtäneitä :D
 Tänään syyään isin tekemiä jauhelihapiffejä,muusia ja tein tomaattimozzarella-salaattia

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Yks kuva musta salilla. Yks aamu siellä ei ollu ketään joten napsasin kuvan,hih :D
Äläkää pahasti naurako.. Tää on öö.... 2-3 viikkoa sit
Mahassa on sitä nahkaa mut ylpee oon kasvaneista olkapäistä :D


 Toivottavasti ette saanu traumoja ja toivotan kivaa sunnuntain jatkoa :)

Torstaina onki Onnin 1,5v. neuvola.
 

maanantai 6. tammikuuta 2014

Salielämää

Heipat!
Viimeinen arkipyhä menossa vähään aikaan. Onneksi. Ei pääse arjesta millään kiinni ku vapaita on missä sattuu :D Mä en jotenki osaa edes nyt nauttia näistä kunnolla. Ehkä siitä joulufiiliksen puuttumisesta. Hyvä pistää sen piikkiin ;)
Mä voisin raottaa mun uuttaa harrastusta teillekkin.
Eli alettiin työkaverin kanssa käymään tuolla kirkonkylän kuntosalilla. 
Ensin päätettiin että käydään millon päästään ja ehditään eli n.1-2 kertaa viikossa. Noinhan mä jaksoin ehkä kuukauden käydä ku sen jälkeen piti päästä 3-4 kertaa. Siinä oonki nyt pysytelly. Ehkä joskus jos oikein kunnolla on aikaa ja isiki kotona Onnin kans niin 5 kertaa. Tokihan on viikkoja kun isi on töissä ja haluttaa vaan itelläki viettää aikaa enemmän perheen kans. Sillon pietään huiliviikko.

En sen kummemmin oo ettiny mitään saliohjelmaa vaan aluksi tein mikä tuntu hyvältä ja pikkuhiljaa muokkasin itelleni ohjelmaa mitä noudatin. 
Ensin tuli sellainen että "alaosa" eli jalat ja pakarat tein erikseen ja seuraavalla kerralla "ylöosan" eli kädet, rinnan, vatsan ja selän. Noista jonkun saatoin laittaa jalkapäivään. 
Ekat kyykyt tehtyäni, en päässy kyykkyyn enkä kunnolla istumaan viikkoon :D
Treenin jälkeen juon aina proteiinijuoman joka myös palauttaa.
Ruokaan en paljoa ole paneutunu, ehkä lisänny enemmän protskua, hedelmiä ja kasviksia. 
Sen oon huomannu että kroppa vaatii enemmän ruokaa ja kertoo mitä elimistöstä puuttuu. Jos esim. hikoilen paljon, kaipaan suolaa ja sen myös huomaa. Sillon leivän päältä löytyy suolakurkkua :D 
nyt kun oon käyny salilla melkein 6kk, vaihdoin ohjelmaa siten että esim. Maanantain jalkapäivänä on pienemmät painot mutta toistoja on enemmän, esim 4x15. 
Keskiviikkona yläkropan vuoro ja samanlailla että pienet painot -> paljon toistoja.
Perjantaina jalkapäivä. Sillon laitan raskaat painot lämmittelyn jälkeen ja teen esim 4x8 tai 4x10.
Sunnuntain treenissä yläkroppa saa isot painot ja vähemmän toistoja.
Näin lihakset saa erinlaista treeniä ja ärsykettä.
Mulla lähteny tää toimimaan hyvin ja nää "kevyemmät" päivät on ollu oikeesti niitä raskaampia. Hyvä että eilen pysty kävelemään salin jälkeen :D
Protskupatukoihin oon myös tutustunu ja jos joku näistä juomista ja patukoista tietävä lukee tätä niin vinkkejä otetaan vastaan niinkuin myös salitreeneistä!!
Oon huomannu että moni on aloittanu kuntoilun ja elämäntaparemontin uudenvuoden lupauksen myötä ja toivon että monella se lupaus pitää ja tuloksia tulisi!!
 Mua motivoi eniten se kun näen tuloksia. Paino on nyt noussu 4kg ja toivon että ne on lihaksia :D Olo on todella hyvä ja terve. Se on pääasia!

  Mun ongelmakohtia on vatsa ja sisäreidet. Ne on mun mielestä vaikeimmat alueet treenata. Niissä ei ole rasvaa vaan nahkaa. Varsinki mahassa. Ensin muutamat kymmenenkiloa läskiä ja sitten vielä Onnin odotus eivät tehneet nahalle hyvää :D Tokihan olen jo tyytyväinen tähän tilanteeseen mutta se kiintetyminen ei olis pahaksikaan :D

Tsemppiä kaikille urakkaan jotka siihen on lähteny ja terveitä päiviä kaikille!!

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Mennyttä ja tulevaa

Happy new year kaikille!!!!
Uusi vuosi ja uudet kujeet. Ei tiietä yhtään mitä seuraava vuosi tuo tullessaan.. 
Viime vuosi oli meille onnistunut kaikenkaikkiaan ja kaikenlaista tapahtui, myös ikävääkin. Lähipiirissä sattui ikäviä tapahtumia ja toivon että seuraava vuosi toisi tullessaan iloa, toivoa ja paljon onnea.
 
 
Meillä viime vuonna täytettiin tasan 1 wee, mentiin töihin ja koira pääsi parempaan paikkaan. Siinä ne isoimmat jutut. Kävin myös ekaa kertaa Hartwall-areenalla ja pitkästä aikaa musta saatiin blondi :)
 
Keväällä mun mentyä töihin, alkoi arki rullamaan täysiä eteenpäin ja nyt kauhistellaan miten aika menee nopeaa ja mihin se katoaa. Aloitinhan mä saliharrastuksenki joten sinnekkin sitä uppoaa. 
Koirarakkauden menetyksen suru helpotti vähitellen ajan kuluessa. 
Oot aina mielessä <3
 

Nyt ei siis todellakaan tiedetä mitä tulee tapahtumaan. Ei ole mitään näköpiirissa. Haaveena olis tosin päästä ulkomaille, saada laina ja tehdä kaikkea mukavaa jaa tietty pysyä terveenä. Siinä ne.
 
Eilen ammuttiin raketit naapurien kanssa ja Onni taputti aina pamauksen jälkeen vaikkei ite raketit kiinnostanu yhtään. Sitten mummon luo syömään kakkua ja Onninen niin väsähti että sieltä suoraan nukkumaan. 
Me isin kans katottiin Itse ilkimys 2 3D:nä  syöden hirveesti herkkuja. 
Tänä aamuan heräsin vasta puol 9 ja suoraan salille. Isi ja Onni oli loikoillu puol 11 asti sängyssä :)
En tehny tänä vuonna kollaasia koko vuodelta vaan nyt muutaman kuvan kera kerroin. En siis palannu hirveesti menneeseen vaan keskityn nyt  tulevaan ;)


Tänä aamuna räpsin nämä :
 




Onnin kuva oli ennen joulua paikallislehdessä. Etunimi oli toisen hoitolapsen mutta sukunimi sentäs oikein :))
Heillä oli ollu joku satutunti monien hoitotätien ja lapsien kera.

 

Kiitos rakkaille menneestä vuodesta ja loistavaa ja parempaa uutta vuotta <3