lauantai 29. maaliskuuta 2014

Meillä :)

Flunssaista lauantaita!!

Onneksi vaan pieni kevätflunssa jyllää meillä, oikeastaan vaan mulla. Niin pieni että ei oikeastaan ei haittaa elämää ja aionki taas huomenna salille kokeileen josko sais hyvän jalkatreenin.

Onnin kans aamu oltiin pihalla ja oliki niin väsy kaveri että nukahti heti koiransa viereen.
Otin pari pikakuvaa meiltä :)


  Muokkailin kuvia ku meijän kamera tekeen niin rosoisia kuvia. Pitää vähän perehtyä noihin asetuksiin.



Isssiiin ostamia kukkia :) Onnin sanoin kaikki on Issssiii ;)


Sisällä roikkuu taas kiikku


En oo monneen päivään aukassu ees konetta. Puhelimella oon selannu fb:n mut siinäpä se. Ei vaan ehi ennää istuskelemaan :)

Aurinkoista loppupäivää :)

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Hola!!

Meikä on nii kevät fiiliksissä!! Onni ku herää päikyiltä nii pakko lähtee ulos keräämään pajunkissoja maljakkoon ja nauttimaan tosta auringosta!!

Löysin laturin, niinku mä lupasinki ;) 
valoa tulvii jo sisään... 





Mä sain naistenpäivänä lahjanki, tai kaks.. Uusia muumimukeja <3 Kiitti rakas!! Ne on nää laitimmaiset, uusimmat muumimamma ja muumipappa.



Meillä on myös tää Sodastream. Ihan jees vekotin. Pitäs vaan käyä ostaan uusia makuja.



Onni rakas <3 Ja niin, Onni on terve ku pukki, jiihaa !!

Lopuksi TAAS minä


Tänään lähen salilla vasta kuuden jälkeen ku isi tulee töistä. Jalkapäivä tänään. Se vedetään lujaa niin että jalat tutisee ku lähtee pois salilta ;) Oon nyt juonu vettä oikeestaan pitkin päivää ja huomaan että hikiki irtoo eri tavalla salilla. Olo on parempi ja oonki nyt syöny paremmin ja terveellisemmin. Esim töihin oon nyt tehny salaatteja jossa on mukana pinaattia ja pähkinää. Herkkupäivän piän aina lauantaian niinku taas eilenki. A tuli illalla töistä hampurilaisten kera ja tiiättekö, jaksoin muutaman haukun ja ihan täys olo. Tupla me puolitettiin ja söin sen. Se riitti mulle taas. Tästä hyvästä olosta nauttii koko kroppa ja on huikeaa edistystä entiseen. Tokihan on niitä päiviä ku väsyttää ja on nälkä, sit mä syön ja lepään. Kroppa kyllä oikeesti kertoo mitä haluaa kunhan ymmärtää vinkit ;)
Puntari on jääny kokonaan ja mittanauha kertokoot tulokset ;) 
Nyt katon hetken telkkaria ja sit ulos!!
Moikka

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Arki

Taas on vierähtäny tovi edellisestä postauksesta. Ehkä siksiki ku kameran akku on loppu eikä löyetä muka mistään laturia. Tokihan Onni on saattanu sen napata ja viiä omiin leikkeihin. Etsintä jatkukoon.

Täällä on sairasteltu ja käyty salilla. Onnille tuli eka vähä röhää ja sit mulle sen verran että kaks päivää pötkötin kotona peiton alla.Nyt taudit on selätetty ja kohti kevättä mennään. A ehottiki tälle viikkoo jo grillin raahaamista takapihalle mut näyttää siltä että lunta tullee vielä :/

Iltavuoroviikko menossa ja pari päivää paussia salilta. Ollu vähä huoliaki... Onnia piti aamulla käyttää verikokeissa että ottavat ne sokeriarvot. Onni alkanu juomaan toden teolla. Voi toki olla sattumaaki ja jos on jano mut varalta sitte katotaan ettei vaan ole sokeritautia. A:n suvulla sitä onki..Huomenna saadaan tulokset. 
Täytyy toivoa ettei ole mut samalla pelätäkki ja osata ehkä vähä edes varautua jos uutiset onki huonoja. 

Mulla nyt ei oo kuviakkaan sitte teille. Mä kaivan jotain ;) Kuvat piristää aina




Minääää. puhelimella oon räpsiny joten vähä tärähtäneitä kuten ottajansa. Nyt nukkumaan hetkeksi ku Onniki nukkuu ja sit ajattelin tekasta salaatin kaveriksi pizzaa :) Lupaan ettiä sen laturin että saahaan fiksuja kuvia tännekki sekä uusia kuvia Onnista. Kohta saahaanki Onnin hoitokuvat <3