keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Reissailua

Pohjoisessa vierähti muutama leppoisa ja mukava päivä. Näin ystäviä ja perhettä :) Isi loihti hirvenkäristykset ja pottumuusit, aijai sitä elämystä.
Ilmat oli mitä parhaimmat. Yöpakkasia oli, mutta päiväksi lauhtu eikä pilven pilveä. Muutama vastoinkäyminen sattui lomalla, mutta ne on niin pieniä juttuja ettei niistä viiti ees kertoa :D

Ostin H&M:ltä ekat vauvanjutut ja tuleva kummitäti pääsi makutuomariksi. Mukaan tarttu reissulta kynttilänjalkoja ja Brion vaunut, jotka isi oli etukäteen hommannu :) 

Harmi ku kamera ei tullu mukaan sinne. Olis ollu vaikka mitä kivaa kuvailtavaa ja teille näytettävää. Kyllä sai rentoutua ja maha senkun kasvaa. Tuntuu että noina muutamana päivänä maha pömpsähtäny taas ihan kunnolla. Oonki rasvaillu mahaa aina suihkujen jälkeen, mutta onko kenelläkään mitään hyvää vinkkiä voiteista tai öljyistä jotka vähäsen estäsivät raskausarpia ja pitäis ihon hyvässä kunnossa? Vaunuista yritän pistää vielä kuvan tälle päivää :)Nää oli niin hellyyttäviä, että oli pakko ottaa kaikki samaa sarjaa

rv 19+1


Ja sitte kotiin vielä :


Nyt olis laukut purettu ja suuntana muutama työjuttu. Aamulla huomattiin että jääkaappiki oli tyhjä joten kaupan kautta kottiin. 
Palailkaamme asiaan :)

5 kommenttia:

 1. ihana tuo massu jo. ai että. kamala vauvakuume iskee ;)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos :) kamalan nopsaan yhtäkkiä sittä kasvo :D ja voi ei, sun pittää alkaa ottaan järeät aseet käyttöön :D

  VastaaPoista
 3. Äääh, ihana maha. Mäki haluan. :D

  VastaaPoista
 4. Mää tiinaniit tiiän siihen keinon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää tiiän kans, multa vaan puuttuu yks olennainen asia, mies nimittäin. :D

   Poista