tiistai 7. kesäkuuta 2011

Uusi perheenjäsen

No nii, meille tuli sitte uusi perheenjäsen. Eiii, se ei ole vauva eikä myöskään koira vaan muruseni uusi laiskanlinna. Tässä kelpaa tämänki tylleröisen istua ja makoilla katsellen telkkaria ja lueskellen kaikenmaailman hömppälehtiä :D Suosittelen kyseistä mekanismituolia ihan kaikille. Tulee nähkääs mageet päikkäritki.
Tuolilla oli arvoa 790e mut saatiin 290 egeen eli ei hassumpi ostos.
 
Haettiin tuoli ja melkein heti pitikin lähtee Poriin muruseni mukaan viikoksi. Tai eihän mun olis tarvinnu mut ennemmin siellä kuin yksin täällä. Voi itku niitä ilmoja siellä. Tuliaisena toin sieltä palaneen silmäluomen ja kainalotki tais hieman kärtsähtää, mut oomphan nyt vähä värikkäämpi kuin viikko sit.
Ikävä tuli tietty uutta tuolia ja jälleenäkeminen olikin aivan ihana.
Kuuma oli istua tällä helteellä autossa, jossa ei oo minkäänlaista ilmastointia mut en kyllä valita tästä ilmasta, ennemmin tää ku ne -35 asteen pakkaset. Ne oli ihan sieltä py***stä. 

Keittiö taitaa saada uutta ilmettä jos vähä tapetois ja ostais jotku kivat uudet verhot, mut taitaa olla pitkässä kuusessa, että ei siitä sen enempää. Kuvia sit tulossa ku jotain sais aikaseksi.
Tänään hain postista Hobbyhallin paketin, jossa oli tilaamani hylly vessaan. Se tuli neljällä imukupilla kii nii se oli plussaa :) 

Mut mut, ei tässä taas tän ihmeempää. Ei oo ihmeellistä tapahtunu tässä huushollissa mut aina jotain pientä. Nyt jos sais ukon pyllyn laiskanlinnasta ylös ja rantaan kokeileen veden lämpötilaa :) Tiistain jatkoa kaikille immeisille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti