torstai 7. maaliskuuta 2013

Kuopion tuliaiset

Nyt on Ikean reissu takana sekä tänään vielä käytiin kapungissa ostoksilla. Kävin Puttipajassa katsastamassa mitä kevätjuttuja siellä oli ja mihin voisin lahjakortin tuhlata... Jotain sentään löysin :)
Ikeasta mukaan lähti uudet ruokailuvälineet, keltanen tyynynpäällinen, iso taulu olkkariin, tarjoiluastia, pari turkoosia kaitaliinaa ym.
 

Citymarketista tuoretta leipää sekä uutta Aurajuustoa. Aika äkästä mut hyvää. Leipä teki heti kauppansa kyllä. Ollaan oikeita leivän suurkuluttajia, ei viereenkään mittään karppaajia!















Ikean 365+ tarjoiluastia. A sen ihan ite valkkas meiän olkkarin pöydälle ja ostettiin sitte siihen sipsejä, jotka on vissiinki hetkeksi palanneet takas markkinoille. Ite en muista syöneeni näitä mutta A sanoi näitä olleen 90-luvulla. No, hyviä ainaki olivat :)















Tänään sit ostin 3kpl narssisseja, joista yks meni äitille



















Puttipajalta lähti mukaan 3kpl pallokynttilöitä.



Aurinko paisto heti aamusta oikeen kirkkaana makkariin ja koira nautti täysin rinnoin.


Nyt on koti saanu kaikkea uutta. Jos se taas nyt riittäis vähäksi aikaa :) Koti on saanu kunnon väriroiskeita vihreestä, oranssista ja keltasesta. Onhan se pääsiäinenki tulossa, niin ihanaa. Saadaan sieltä pohjoisesta se vieraskin, hih :) Kaikkee kivaa siis tiedossa ennen enskuuta ku alkaa ne työt.
Niitä kyllä ootan niin mielissäni!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti