lauantai 20. huhtikuuta 2013

Plumps

Juu heiiii... 
 
Toinen viikko töissä kyllä hurahti nopeesti ja ens viikko oliski iltaa!! Mä niin tykkään iltavuoroista niinku oikeesti. Mukava on edelleen ja Onniki viihtyy hoidossa. Kuulemma tosi kiltti eikä yhtään oo vieläkään itkeny. Äitin reipas Onninen.
 
Tänä aamuna hääräsin vessassa, taskussa huulirasva ja puhelin.. Tasku tietty auki ja huulirasva niinku työnsi puhelimen ulos taskusta ja ylläri, suoraan vessanpyttyyn... Joo-o!! Sieltä mä sit ongin sen ja sehän on entinen, ei mikään ylläri kyllä se!

Tänään sit mentiin käymään Ikeassa ja kun siihen samaan syssyyn on tullut ne tuhat muuta liikettä nii käytiin ostaan sitten uus puhelin ja takki samalla. Takki löyty Stadiumista ja sieltä lasten puolelta. Aikusten puolella ei ollu oikeen mitään nii tää pisti silmään ja kokojaki oli. Tää on 158/164 ja on reilu.
Nyt on sit taas kaikkee uutta ja kivaa. 
Onnille Ikeasta lähti mukaan pieni tuoli ja taulu, sit keittiöön matto, leipäkoria....
 
Tänään herkutellaan vaikkaki tuntuu että flunssa tulee :/ Tein aamulla ison kasan jauhelihapihvejä ja eilen jo valmiiksi pottusalaattia mihin laitoin siis perunoita, punasipulia, pari omenaa, suolakurkkuja ja puolisen pulloa caesar-salaatinkastiketta. Oli tosi hyvää ku aamulla syötiin ennen reissuun lähtöä. Nyt sipsejä nassuun ja jos vielä pari pihviä... Huomenna sulatellaan pihatöiden merkeissä.














Reiaps hoitolainen kera hampaan :)
Toinenki sieltä tuli mutta vielä niiin pittunen
Me toivotellaan oikeen rentoa viikonloppua ja häivytään takavasemmalle herkutteleen!!
Toivottavasti te pysytte terveinä!!!
Ps. Ens viikolla saa jo simat pistää käymään, jee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti