tiistai 25. kesäkuuta 2013

Savonlinna ja sairaala

Heipat!!

Oltiin tosiaan minilomalla ja jooh, ihan putkeen ei menny....

Kaikki alko siitä kun perjantaina menin otattaan kaks viisaudenhammasta pois. Kaikki meni hyvin ja kivuttomasti. Lähettiin sieltä Punkaharjulle tuttavan luokse, jossa joulunaikaankin oltiin.
Seuraavana päivänä meinattiin lähteä kotiinpäin Onnin oltua vähän kipeän oloinen.
Pysähdyttiin kumminki Savonlinnaan ja A ehotti että josko mentäis hotelliin yöksi ja että vieressä on sairaala jos Onnille tulis joku..
Nooooh, mentiin ulos syömään ja sieltä apteekkiin ostamaan kuumemittaria. Onnin ääni oli jotain ihan hirveää. Kuumetta oli 39 ja eikö päivystykseen.
Päästiin heti lastenhuoneeseen jossa oli iso telkkari ja kaikkee. Pistettiin valot pois ja pötköteltiin vaan siellä. Hoitajia kävi ottaan kokeita ja noin tunnin olemisen jälkeen tosi mukava mieslääkäri tuli jutteleen ja sano Onnilla olevan kurkunpään tulehdus ja hengitystie infektio.
Onnille annettiin äkästä kipulääkettä ja päästiin hotellille.
Yö pyörittiin sängyssä, Onni meijän välissä. Se oli reppanana :((

Sunnuntaina ajeltiinki jo kotiin. Maanantain ja toostain olin kotona Onnisen kans. Keskiviikon oli A ja mä olin taas torstain. Sillon se vasta helpotti ja yllätys, mähän tulin Jussiksi kipeeksi, siis tosi kipeeksi. 
Ai nii, käytinhän mä Onnia keskiviikkona lääkärissä ja toisella oli vielä tosi kova nuha, yskä ja korvatulehus ja eikö antibioottikuuri päälle.

Nyt on sairastelut ohi!! *koputtaa päätä*

Muutamama kuvanen tähän loppuun reissusta :)



2 kommenttia:

  1. Tämän luinkin jo aiemmin ja palasin nyt kommentoimaan :) Ihania kuvia! Harmi että Onnille tuli niin kova tauti, onneksi on jo parantunut! Huomasin tuosta sivupalkista, että Onnihan on kohta jo 1v!! :D Äkkiä se aika vaan menee :)

    VastaaPoista
  2. onneksi tosiaan Onni parani :-) on se vaan kauheaa kun omalle lapselle tulee noin paha tauti :/ onni tosiaan on alle viikon päästä jo 1wee!!! olin oikeesti vasta äsken se pieni nyytti sylissä sairaalassa. nyyh :D

    VastaaPoista