tiistai 25. kesäkuuta 2013

Sohvat

Toinen postaus heti perään. Niitä alkaa kasaantuun ku koneelle ei enää ehi näin kesäaikaan.
Meille tuli nyt ne sohvat!!! Ja kivat on!!



















Lamppua ollaan etitty ahkerasti ja ehkä kaks samanlaista olis jees ku kaks paikkaaki on ja meijän olkkari on jotenki pitkän mallinen.
Tää tuuletinhärpäke on A:n peruja ja onhan se ihan toimiva näin kesäaikaan mut musta se on vaan niin ysäri???
Vielä olkkari muuttuu mut välillä pitää rahaaki säästää :D





Avainnaulakko löyty Juvan ABC:ltä kun pysähyttiin siinä. Siellä oli kyllä iso ja aivan älyttömän ihana sisustusliike ja oli siellä miehillekki kaikkee :)















Me oltiin tosiaan Jussi kipeenä, Onni vähiten ja minä eniten. Nyt alkaa olo helpottaan kunnolla. Hiki lensi kyllä eilen töissä ihan kunnolla. Saipahan nuha kyytiä. Viime yönki nukuin heräämättä, eli voiton puolella ollaan. 
Onnin hoitaja jää perjantaina kuukausen kesälomalle ja Onni menee sitte päiväkotiin. Aika jännää. 
Mut tiiättekö, Onnista on oikeesti tullu jo ISO!! Opittu on vaikka ja mitä. Hoito tekee sille niin hyvää ja ku saa muiden lasten kans leikkiä ja niiltähän sitä oppii. 
Onni sitten osaa jo viheltää, ja joo, ei tee vahingossa vaan pitkin päivää ja ihan tarkotuksella. Kyllä me ollaan naurettu ku se vaan menee ja vihellys kuuluu perästä. Vielä ei uskalla kokonaan tuesta päästää irti ku kävelee mutta kauaa siihen ei kyllä mene.
Saa äiti olla kyllä ylpeenä ku Onninen on niin kiltti ja on oppinu niin hyvin kaikkea ja on jo tosi taitava!!

Nyt mä menen herättään pienen miehen miniunilta syömään!!

Enää 3 päivää ja viikonloppu, hih ;)

1 kommentti:

  1. Viihtyisältä näyttää :) Kylläpäs Onni on oppinut jo vaikka mitä, minä en vieläkään nimittäin osaa viheltää.. :D Ihana, voin niin kuvitella kun pieni mies siellä viilettää menemään ja vihellys vaan kuuluu :D Ja niinhän se varmasti on että toisilta lapsilta oppii paljon :)

    VastaaPoista