sunnuntai 18. elokuuta 2013

Touhukas päivä

Eilen oli kyllä mulle luksuspäivä!
Isi lähti jo viien aikaan töihin mut me Onnisen kans herättiin seiskan aikaan ja syötiin, puettiin ja leikittiin sekä laitoin Onnin aamu-unien aikaan itteni rauhassa kauppareissua varten kuntoon.
Lähettiin mummon kera kaupunkiin markettiin sekä poikettiin Kodin1:ssä. Ulos löysin krysanteemejä ja kynttilöitä sekä marketista ruokaa ja herkkuja. Irtokarkit oli tarjouksessa joten kilon melkein niitä mätin pussiin :D Ostin lisäksi kaalilaatikkoaineetki.

Kun ihmispaljoudesta päästiin kotiin, syötin Onnin, vaihoin salikamppeet päälle ja suuntasin noukkimaan työkaverin ja lähettiin polttamaan kaloreita.Hänellä oli mukanaan iso vadillinen punaherukoita mulle:))
Mummu jäi Onnin kans kotiin ja oli sillä aikaa tehny kaalilaatikon valmiiksi!! Olin niin mielissäni ku pääsin valmiiseen ruokapöytään.
Sitten perattiin marjat ja laitettiin osa pakkaseen sekä osasta tehtiin punaherukka-vaniljamehua. Aika äkästä tuli mutta vedellä ku lantraa nii hyvää on!! Ja kaiken lisäksi helppoa. Kaikki ainekset vaan kattilaan ja antaa pienellä lämmöllä kiehua n.15min

1l vettä
200g punaherukoita
1l sokeria
1 vaniljatanko puolitettuna

Kaalilaattikkoa maha täynnä, lihakset vähän kipeinä salilta (Arvatkaa oonko nyt kipeenä) ja karkkia. 
Salille aion yrittää päästä ensviikolla kahdesti. Meijän työpaikka on niin ihana että sponssaa aina vuojen kuntosalikortin sekä osallistuu muuhun urheilutoimintaan!! 
Nyt sohvalle hetkeksi kattoon Jyrki Sukulaa sekä miettiin mitä tekis aamupalaksi.
Iltavuoroviikko alkais huomenna sekä isillä 3 päivän vapaat eli saadaan yhessä olla aamut. Amerikkalaisia pannukakkuja tiedossa siis :)))

Sunnuntain jatkoa!

(Onnin kummitätin pikku lahja. Tosi söpis!!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti