sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Talvipäivän puuhastelut+ 1,5v. neuvola

Taas sunnuntai!!

Tuntu nyt hirmu lyhyeltä tää viikonloppu ku perjantaina pääsin töistä klo 22 töistä ja huomenna kuudeksi sit sinne -_-

Perjantaina innostuin ja leivoin mokkapaloja aamusta Onnin ollessa hoidossa ja isiki nukku myöhään kun tuli vasta aamulla töistä. Sain ihan rauhassa tuusata :)


Vein muutaman palasen työkamuille jotka illassa oli mun kans. Sekä herkuteltiin karkeillaki <3

Torstaina meillä oli Onnin neuvola heti 8.15. Ekaa kertaa Onnilla loppu uni joskus 3.30 ja meikä oli pistäny nukkumaan joskus 12 aikaan ku iltavuorosta pääsin.. Huoh. Pikkasen väsytti seuraava iltahuki.. 
Noooh, eli hienosti oli kasvettu. Painoa oli tullu mukavasti ja nyt paino oli 11,2kg (1v. 9300g) ja pituutta oli 81,5cm (1v. 75cm)
Lääkärineuvola on vasta sitte enskuussa. Juteltiin niitä näitä että miten on menny. Hienosti osaa jo "puhua" ja kovasti rakentaa jo palikoista torneja :) Reipas poika ja taas oli puhetta kuinka hyvä iho Onnilla on. Kysy rasvauksista mutta en oo kyllä joutunu rasvaamaan ollenkaan.
Mittään "moitteita" ei ollu siis. 


Isi ja Onninen Stiigaili vaikka ulkona paukkuki kova pakkanen. Onnilla jalassa ihanat huopikkaat jotka pohjosen tontut lähetti jouluksi <3

Tänään mässättiin pizzaa (oikein hyvää sellasta), otettu päikkärit, viety tyynyjä ym. pihalle, töllötetty telkkaria ja saunottu. Ei hullummin. Ai niin, vedinhän mä tunnin tehojumpanki! Huh huh!!
Nyt kelpaa mennä peiton alle isin kainaloon. Herätyskello soiki 4.30 :/ Kääks!! Ja huomisaamuksi tänne luvattiin -24'c, riittäis jo!

Kaikilla ihania postauksia!! Luen kyllä vaikken kommentoikkaan aina :) 
Hauskaa viikkoa ja pysykää lämpiminä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti