sunnuntai 12. elokuuta 2012

Neuvolalääkärissä..

Meillä oli sillon viime tiistaina 7.8 neuvolareissu ja sillon vauva oli tasan kuukauen vanha ♥

Jäbä oli kasvanu hyvin ja oli oikein reipas
Painoa oli nyt 3440g ja pituutta 50,5cm (Syntyessään 2815g ja 46,5cm).

Lääkärikin totesi vauvan hyvin kasvaneen ja voivan hyvin, viitaten siihen bilirubiiniin mikä oli aika kauan koholla.
Perjantaina meillä oliski ollu sairaalassa TAAS lähete odottamassa siihen verikokeeseen, mutta tämä lääkäri totesi sen olevan turha enää eli siltäkin vältyttiin onneksi. 



Vauva on ollu aika itkuinen ja huomaa että mahaa vääntää ( öisin kylläkin pärjätään yhdellä syötöllä ).Aloitettiin cuplatonin käyttö joka kylläkin oli aika turha meillä. Sitten aloin antamaan disflatyliä, josta on ollu apua enemmänkin. 
Lisäksi käytiin vyöhyketerapeutin luona, joka arvioi vauvalla olevan jonkinasteista koliikkia ja jotain suolisto-ongelmia. Jo ensimmäinen käynti auttoi ja nyt nukutaan taas neljä tuntia putkeen ilman itkua.
Eli veikkaisin että se disflatyl ja terapia yhdessä tekevät ihmeitä aikaan. Huomenna uus käynti terapeutin luona ja katotaan sen jälkeen miten toimii :)

Nyt alkoi pihan siivous syksyä ja tulevia ristiäisiä varten.
Ristiäisistä tulee pienet ja kastetilaisuudessa paikalla on meidän lisäksi vain pappi ja kummit. Kakkukahvit on sitten myöhemmin jonne kutsutaan sukulaisia ja ystäviä.

Nyt riittää härdelliä ristiäisiin asti :) Ystäväni oli muutaman päivän täällä pohjoisesta ja A:n sukulaisia tulee ensviikolla visiitille. Loppuviikosta äitini muuttohommia ja siinä meneeki se viikonloppu. Onneksi A:lla ollu vapaata töistä, auttaa huomattavasti :D On menoa sinne ja tänne, mutta plussaa on se, että ei jämähdä vauvan kanssa kotiin ja tuu ihan mökkihöperöksi :)

Ihania syksyisiä kelejä kaikille.. Mää niin nautin näistä ilmoista..



Tää mun ystävä, eriparivillasukka oli tehny toivomuksesta nää iiihanat töppöset. Nyt kelpaa katella telkkaria nää jalassa syksyllä ♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti