keskiviikko 22. elokuuta 2012

Säikähdystä kerrakseen

Alkopa viikko käyntiin kunnon säikähdyksellä ja piipaa-autojen vilskeessä!!

Maanantai alko ihan normisti. Käytiin vaunuilemassa ja sitä rataa. 
Vauva nukku sitte ulkoa tultuaan sitterissä ja A huutaa että kaikki ei oo nyt hyvin! 
Vauva oli menny ihan punaiseksi, huitonu vaan eikä ollu niinku saanu vedettyä henkeä. 
Minähän menin tietty paniikkiin, mutta sen älysin sanoa että ottaa niinku kainaloiden alta vauvaa kiinni ja heijauttaa alhaalta ylös nopeahkosti nii sitte vetäs henkeä!! LUOJAN KIITOS!
Soitin samalla hätänumeroon ja selitin tilannetta ja sieltä pistettiin ambulanssi tulemaan.
Ei menny kauaakaan ku paloauto ja ambulanssi oli pihalla.
Vauva tarkastettiin ja kaikki oli hyvin. Syytä ei tiedetä että mikä hengityskatkoksen aiheutti mutta epäiltiin että jokin ns.kupla jääny painamaan ruoka/hengitystorvea.
Kyllä tää mamma olis nitroja tarvinnu!!

Samaan syssyyn pappiki tuli meille, siis ihan vaan sopimaan ristiäisistä tarkemmin :D

Iltaisin ei oikein ees uskalla nukahtaa että mitä jos taas sattuu jotain.. hyi hyi, kaikkea sitä voiki olla. 
Onneksi säikädyksellä selvittiin... Ehdin miettiä kaikkea siinä ajassa ku oottelin ambulanssia vaikka näinki että ei oo enää mitään hätää ku toinen huusi ku palosireeni 


4 kommenttia:

  1. Oli varmasti pelottava kokemus! Kannattaisko teidän miettiä sellaista kätkythälytintä, niin ei tarvisi pelätä yöllä. Eli se hälytin ilmoittaa heti jos hengitys loppuu. Nanny, sen nimi on. koita googlettaa jos kiinnostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mää näinki yks päivä jossain ohjelmassa sellasen ja ajattelin että olispa hyvä omistaa tuollanen ja olishan sille ollukki jo käyttöä :/ täytyy alkaa metsästään tuollainen jostain, kiitokset vinkistä :)

      Poista
  2. tuollainen on kauheeta, meidänkin neiti ei ollut kun reilun viikon kun alkoi tulla vaahtoa nenästä ja suusta ja jäykistyi aivan eikä henki kulkenut, ambulanssi tuli, mutta ei siinä ollut mitään hätää, varmaan kuulemma vain jotain puklun tyyppistä. Mä ehdin nähdä jo menetyksen ja olin aivan hysteerinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyi kauhea! sitä menee jotenki ihan shokkiin ja on varma että menettää toisen. Mutta tuo kätkythälytin olis kyllä varmasti loistava peli ettei tarviis koko aikaa olla kattomassa sängyn vieressä että hengittääkö toinen

      Poista