maanantai 8. lokakuuta 2012

Neuvola

Onnin 3kk neuvola oli tänään:

Paino oli hyvin noussu ja jäbä painaa jo 5850g (4120g) ja on 59.5cm (55cm).
Ei siis ihmekkään että äitin kädet onki puutunu aina kantelun jälkeen :)
Päätä kannattelee todella hyvin ja on muutenki touhukas pieni. 
Sai jäykkäkouristus- ja polio rokotukset ja onki ollu tänään sellainen nuutunu ja vähä känkkäränkkä.

Onni on nukkunu nyt 4 yötä putkeen. Siis että ei tarvii enää heräillä syöttämään.
Mutta, siihen se putki sitte loppuki :D Eilen illalla Onni nukahti 6 aikaan, heräs 2 syömään ja valvo siitä sitte aamuun asti.. Meinattiin olla vähä silmät ristissä ku kympiksi mentiin neuvolaan. 
Nooh, jos se taas ens yönä nukkuis reippaasti :)

Mää pääsen irtautuun arjesta enskuun alussa!! JEEE!! Kyllä suoraan sanoen tekee gutaa!! Vaikkakin ei täälläkään oo rankkaa ollu mut on se erinlaista päästä kotoa poies ilman Onnia ja A:ta :D
Äitini mun täyttää 60wee tässä kuussa ja vietetään niitä pienellä porukalla sitten enskuun alussa. Syöden hyvin ja pitäen hauskaa. 
Omatki synttärit on tässä kuussa ja kyllähän mää kakun leivon ja jos saisin vielä hiuksiin kivaa väriä nii muuta en pyydä :) Kiitos nam! 

Tässä kuukauden sisään on siis enemmän häppeninkiä ku normaalisti ja tää mamma on mielissään :)

Kuvia mulla ei oikeen ole... Onnikaan ei ollu tänään oikeen hymyileväinen ku parit piikit pistettiin..
Tälläsen pienen jutun tein Onnin tulevaan huoneeseen. Tarvitten vielä yhen vaaleensinisen kartongin nii tää olis valmis.


Nää tähdet.. Joo-o.. Tilattiin Ebaysta siis tälläsiä perus tähtiä seinälle. Siinä oli oikeen kuvaki ja nää näytti niinku oikeesti isoilta. Siinä luki että 60 tähteä ja että niitä on kolmea eri kokoa..... 
Öhöm, nää sit tuli postissa ja kyllä meinas naurattaa.. Isoimmat oli muutaman sentin ja nää näyttäis seinällä ihan kärpäsen kakoilta. Nooh, mää käytän ne ihan johonki muuhun, niinku tälläsiin. Kukkapurkin reunatki on saanu tähtikuvioinnin.
Olis jo niiin ihanaa alkaa laittaan Onnille huonetta valmiiksi.Osaksi voin tietty laittaa mut huone on vielä vieras-ja tietokonehuoneena nii hirveitä en vielä ala tekemään.

Mä lähden sohvalle pötköttään, otan koiran kainaloon ja alan kattoon Emmerdalea :)

1 kommentti: