maanantai 22. lokakuuta 2012

Pakkanen

Tän syksyn eka pakkasaamu meikäläiselle. Onhan se muina öinäki käyny pakkasella mut minäpä oon sillon vielä nukkunu.
Ihana auringonpaiste heti aamusta ja ihanan kirpsakka päivä.
Eilen vaihettiin kaapin paikkaa. 
Iso ruskea liinavaatekaappi lähti meijän makkarista poies ja muutti vieras/tietsikkahuoneeseen(Onnin tulevaan huoneeseen).
Vieras/tietsikkahuoneesta lähti se Ikean lokerikko taasen makkariin, missä on Onnin vaipat, vaatteet ym ym ym.. 
Mietiskelin että tuosta isosta kaapista tulis hyvä lelukaappi ku uskon että niitä leluja siunaantuu enemmän ku tarpeeksi. Pittää sitte myöhemmin keksiä joku hyvä paikka noilla liinavaatteille. 

Huomasin aamulla että meijän Onnillehan saa pukea jo 68cm vaatteita!! Siis vasta sai oikeesti laittaa 56/62!!!! Huhhei.. Viime yönäki lapsonen nukkui 11 tunteroista putkeen. 
Meitä on kyllä siunattu maailman ihanimmalla lapsella!! 

Onnin pinniksen päälle laitoin roikkumaan tuon tähen. Se valaiseeki kivasti jos yöllä pittääki herätä Onnia syöttämään. Pikkuhiljaa joulujuttuja alkaa ilmestymään..
Sohvan taakse laitoin kolme lyhtyä. Ne jääki sisällä olijoille piiloon mut ohikulkijat saa iltasin katsella lyhdyissä palavia kynttilöitä :)




Onni 3,5kk


2 kommenttia:

  1. Onpas Onni suloinen pieni mies. <3
    Äkkiä ne pienet kasvaa - tässä itsekin ihmettelin yhtensä päivänä pieneksi jääneitä vaatteita.

    Tuo tähtivalo on varmasti kätevä yöllä. Meilläkin on suosittu monet talvet jo pieniä "yövaloja" kun ne antaa valoa riittävästi, muttei kuitenkaan häikäise.

    Mukavaa viikon alkua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kasvu on kyllä todella hurjaa. Vastahan sain pukea 50 senttisiä nukenvaatteita ja neki oli liian isoja ja sanoin kaikille että en ikinä pääse käyttämään 56 senttisiä :D Nooh, kaikki tästä varoitteliki että vauvat ei oo ikuisesti vauvoja :D

      Tuo tähti on varmsti parhain niistä lampuista mitä oon yrittäny kokeilla :D On ollu liian kirkasta ja sitte niin pimeää ettei eteensä oo nähny :))
      Hauskaa viikon alkua sinnekkin :))

      Poista