torstai 1. marraskuuta 2012

HuLiNaA

Heipat!!

Mistä aloittaisinkaan että nää jutut olis ees vähä ymmärrettävissä...
Ensinnäkin, tää meidän kone temppuilee koska siitä on menossa joku juttu jonka nimeä en muista :D Kuvien lataaminen ei olekkaan niin helppoa ja yksinkertaista ja tää kone sammuu noin 5 kertaa ennenkuin oon saanu ne 5 kuvaa kamerasta tänne...
Sitten aamulla A:n puhelin soi ja soittaja kertoi sellaisia uutisia että A lähtisi töihin naapuriimme Ruotsiin!! Jes!! Viikko töitä, viikko vapaata periaatteella. Ihan loistavaa kyllä!!

Sitten.. Huomenna päästään mamman kans rentoutumaan kosmetologille timanttimikrohiontaan.
Myös pohjoisen ystäväni T saapuu bussissa kaupunkiin josta noukimme hänet kyytiin..
Siskoni saapuu myös huomenissa mutta myöhään illalla vasta.
Luvassa on menoa ja vilskettä. Ollaan saatu suunniteltua vaikka ja mitä!!
Kerron niistä vasta ensviikolla kuvien kera, koska ne on vielä salaisuuksia ja synttärisankari ei saa missään nimessä tietää niitä !! :)
Selvennän vielä että kyseessä on mamman synttärit :)

Joulua odotellaan täällä katselemalla ihastuttavia kuvia lehistä, herkuttelemalla ja laittamalla valovirityksiä joka nurkkaan estämään pimeyttä.


Muutama kuva siis sieltä täältä.
Pohjosen ystävälle pieni synttärilahja :)


Pippaloihin uus mekko :)


Onni tekee ekaa hammastaan, JEE!! Nukkunu silti yli kymmentä tuntia yössä eikä turhia kitise. Tänään kuulin ekan kunnon naurunki.
 Aiheita hymyyn ja hyvään mieleen on siis paljon!

A alko loihtimaan meille hyvää ruokaa (tacoja), Onni nukahti pinnikseensä ja mä taidan mennä sohvalle odottamaan ruokaa ja ennenkaikkea huomista!! :)
Ensviikkoon! :)

3 kommenttia:

  1. Hei. Löysin blogisi ja tuo karvakuono ihanuus tuolla ylhäällä toi kiinnostusta vaan enemmän. Niin tutun näköistä, kun meillä kans mäykky.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva ku löysit tänne :) Tuo meidän mäykkyvanhus täyttää kohtapuoliin jo 13 joten vaan nautiskelee olostaan yleensä sohvalla viltin alla tai meidän sängyssä :)

      Poista
  2. Meillä reilu 9-vuotias. Viime aikoina huomannut, että pikkuhiljaa vanhuus tulee :)

    VastaaPoista