lauantai 18. toukokuuta 2013

Silimälasit

Töttörööt vaan kaikille. Päivä alko kuuen aikaan ja mä olisin voinu varmasti nukkua ainaki kasiin, väsytti sen verran!! Mut ihan kivahan se on herätä aikasin ku pihallaki jo niin lämmin.
Hyvin Onni tottunu jo rytmiin ja ens viikolla aikaistetaan vielä vähä ku mun pitää herätä jo puol viis ja Onnin herätän 05.00 että ehin syöttää, pukea ja viedä hoitoon ja mennä ite kuueksi töihin. Onneksi näitä päiviä ei oo ku kaks ens viikolla, ma ja pe. A on kotona ne kolme päivää.

Mä sain ne lasit, wuhuu!!!
Torstaina lähettiin hakemaan näitä, siitä hierojalle ja A ja Onni kävi katsastaan auton sillä välin. (Läpi meni)
A:lla muuten unohtu katsastaa se määräaikaan mennessä (kuukauen myöhässä) nii tuli vähän kiire laittaa se kuntoon ku tarvitaan autoa aika paljon.
Noh, tässä kuvaa niistä laseista, hih


Onhan näissä totutteleminen!! Enkä onneksi tarvii koko aikaa. Eniten sillon ku katon telkkaria, istun koneella tai autossa, missä nyt on liikkuvia juttuja. Mut kyl mää näistä tykkään :)))

Eilen vietin pekkasta ja ihana ilma sattuki eiliselle. Käytiin kaupungissa ruokaostoksilla koko kööri ja tultiin kotiin grillaamaan. Tein ison satsin perunasalaattia, sit grillattiin sipulia ja paprikavartaita, makkaraa ja pihviä. Pari kaveriaki siihen eksy syömään :) 

Nyt mä lähen äkkiä tekemään pikasiivousta täällä sisälle ja sit Onnin kans ulos, kunhan se herää lyhyiltä uniltaan :)

Hassun hauskaa viikonloppua!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti