perjantai 22. marraskuuta 2013

Jännitystä!!!!

Heipat!!

I-H-A-N-A-A!!! Perjantai onneksi.
Tänään oli työturvakorttikoulutus ja mä pöhkö jännitin sitä ihan kauheesti ja olihan se vaikeeki! En olis uskonu että se ihan noin vaikee olis ollu mut 34/36 pistettä sain. 27 pistettä olis riittäny että läpi pääsee.
JES!!!

Viikko sitte istuttiin näihin aikoihin Sami Hedbergin Alive-esityksessä 8000 muun ihmisen kera! Voi vitsit että oli siistiä! Sitä ei voi edes liikaa hehkuttaa tai kehua! Lopuksi lavalle tuli vielä Elastinen ja Uniikki sekä Samin seurana oli myös bändi jossa oli mm. Sami Pitkämö ja Lenni-Kalle Taipale sekä Johanna Försti kävi laulamassa Samin kanssa. Ja ai niin, Sami Saarikin oli siellä.
Koko juttu kuvattiin ja uskon että siitä tulee dvd jopa jouluksi. Saadaan isin kanssa aina katella sitä ja muistella huippuhauskaa iltaa. Otin muutaman kuvanki kännykällä ja onneksi sain osan edes facebookkiin ku puhelin meni sitten tilttiin ja mun piti laittaa tehdasastetukset takas ja kuvat lähti veks :/
 
Onninen jo nukkumassa ja isi yövuorossa. Tää mamma ottaa nyt loppuillan rennosti ja oikeestaan koko viikonlopun sillä ens viikonloppuna työpaikan pikkujoulut. Saunomista, syömistä ja keilausta luvassa :)
 
Tässä vielä odoteltiin
 
 

Ottakaan rennosti niinku minä aion :)))))))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti