perjantai 6. joulukuuta 2013

Joulukuussa

Moikkamoi ja oikein hyvää ja rauhallista Itsenäisyyspäivää jokaiselle!!
Tää päivä otetaan täällä rauhallisesti ja herkutellen. Aamu oltiin pihalla ja Onninen jo nukkuuki päiväunia. Tosi aikasin tosin :D

Edellisestä postauksesta onki vähäsen jo aikaa ja hyvä että edes nyt maltoin istahtaa tähän ja kertoa kuulumisia. On ollu kyllä menoa ja meininkiä TAAS!! Mamma oli työpaikan pikkujouluissa, samana viikonloppuna kävi vieraita kauempaa, Onnin valokuvausjuttu ym ym ym..
Onnin valokuvausjutusta vielä haluan kertoa enemmän. Siis se valokuvaaja oli ihan täydellinen. Myös Onni taisi sen huomata. Onnilla on nimittäin nyt ujostelukausi menossa ja ku päästiin paikalla, Onni juoksi miehen syliin ja halasi. 
Tämä valokuvaaja oli todella taitava ja sanokin että lapsista otetaan parhaat kuvat sillä ne on vilpittömiä ja rehellisiä. Kuvaus sujui kokonaan Onnin ehdoilla. Onni sai mennä ja tulla miten halusi.
Onni tosin yllätti meidät ja valokuvaajan ihan täysin. Oli niin reipas poika ja tämä valokuvaaja (Pasi) sanoikin että todella helppo kuvattava ja todellinen tähti :D
Ja niinhän Onni oliki. Monta erinlaista kuvasarjaa saatiin sillä kun Onni oli niin reipas ja "helppo", oli Pasilla hyvä kokeilla kaikkea ja kaikkea rekvisiittaaki kokeiltiin. 
Kait tätä paikkaa saa mainostaakkin, eli Jyväskylän Säynätsalossa Studio Varjo.
Ei ollu mikään tavallinen paikka, sen verran vielä voin mainostaa :))

Mitähän muuta... Suklaakalenteria ollaan ahkerasti muistettu joka aamu avata ennen hoitoon lähtöä.
Jouluverhot olen jo viikkon sitten vaihtanu ja vähän muutakin joulujuttua.
Pistän tänne sitten kuvan Onnista kunhan saadaan ne kuvat. Kuvat tulee sellaisella jännällä muistitikulla ja kaikki oikeudet kuviin siirtyy meille. Joka paikassahan näin ei ole.

Pari kollaasia teille
 


Iloista Joulunalusaikaa!!!
Nauttikaamme! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti