sunnuntai 8. joulukuuta 2013

8.

Lumista sunnuntaita!
 Itsenäisyyspäivä tuli ja meni ja nyt keskitytään täysillä joulujuttuihin. 
Ensin leivottiin piparit että saatiin joulun tuoksua sekä tutkittiin joulukoristeita.
Osa palloista taitaa löytyä sohvan alta kun pirulaiset eivät pysyneet Onnin käsissä ;)

Kyllä se joulufiilis sieltä pikkuhiljaa tulee. Isi ei antanu vielä lupaa tuua joulukuusta sisälle ja sehän onki ollu mun lapsuuesta "perinne" että kuusi tuuaan aatonaattona sisälle ja illalla koristellaan. Aattona se on sitten ollu valmiina ja sitä on ihasteltu ja voi sitä tuoksua.
Työkaveri sanoi että lapsena se kuusi tuoksui hyvältä ja toi joulua mutta joko nyt on niin että kuuset ei enää tuoksu tai sitte on menny hajuaisti, ken tietää :D
Meillä on nyt toista joulua tekokuusi. Oon ollu aina oikean kuusen kannalla mutta Onni on siinä iässä nyt että ehkä on parempi että mennään vielä toinen joulu näin ja ens vuonna sitten oikea. Kokeillaan tuoksuuko se meidän nenään enää.
Miten teillä tänä vuonna ja tuoksuuko se kuusi teidän neniin yhtä hyvältä kuin lapsena?



Oon osannu olla miettimättä kortteja ja lahjoja näin kauan tänä vuonna, Tokihan ajatuksia on ollu mutta yhtään listaa en oo tehny paitsi tänään se iski. Joulustressi. Plääh..
Listoja tuli ja tuli ja nyt kaikki on paperilla valmiina. Kortit teetetään niistä Onnin kuvista jotka tulee nyt alkuviikosta (sori nyt tää paljastus jotka kortin saa) ja sit ollaan sovittu monien kans että tänä vuonna pukki tuo lahjat vaan lapsille. Ei tarvii tonttujen ahertaa iiiihan niin paljoa ku viime vuonna.
Isin toiveena on SodaStream ja Reinot sekä Onnille legoja.
Mä en oo tehny pukille listää tänä vuonna. Enkä tiiä teenkö.. Oonkohan ollu edes niin kilttinä että kannattais :D
Ai nii, meillä on uus pyykinpesukone!!! Eilen käytiin ostamassa ja toinen koneellinen jo menossa. On musiikit ja näytöt ja kaikki herkut. En oikeastaan kaipaa joululahjoja ku sain sen. Voinhan joulun pestä pyykkiä :))



Ripaus joulua kaikille ja hyvää alkavaa viikkoa!!

2 kommenttia:

  1. Meilläki oli sillon ennen vanhaan tapana tuoda kuusi sisään vasta aatonaattona. Olihan siinä oma tunnelmansa, se tuoksu nimenomaan sekä se havuvana, mikä kuusesta jäi kun se raahattiin takakuistilta olohuoneeseen... ah, muistoja, :D

    Meillä on nyt käytössä muovikuusi, puoltoistametrinen (ostin vahingossa liian pienen). Koska se on, no, muovinen, ja ihan onnettoman kokoinen, niin tuntuu, että sille on ihan se ja sama milloin sen tuo sisään ja koristelee. :)

    VastaaPoista
  2. Näin mustaki tuntuu, että melkeen ihan sama millon sen repäsee laatikosta ja levittää oksat ja havu kerrallaan hyvin :DD

    VastaaPoista