sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Kakkua

Halloween kakkunen :)
Leffoja, pizzaa, karkkia, kaikkee hyvää ja ennenkaikkea hyvä ja ratkiriemukas seura.

Kakukstahan piti tulla rinsessakakku, mut se muuttukin matkan varrella kummitukskakkuseksi.
 Itse en syönyt kakkua eilen vaan sain kakkua ja kahvia sänkyyn tänä aamuna, oikeana synttärinäni ja voin sanoo rehellisesti, että oli todella hyvää.
Välissä siis perustäytteet mitä laitan melkein aina; mangopilttiä, banaania, kerma-rahkaseos (nyt vaniljarahka) ja kostutus maidolla. Tein kakun kääretorttupohjalevyistä, koska en omista kunnon kakkuvuokaa. Pursotus vispikermalla johon nyt vartavasten ostin vaniljakreemijauhetta. En oo taitava pursottaan ja syy osittain voi olla aika kehnoissa välineissä. Päällä siis musta marsipaani ( ekaa kertaa laitoin marsipaania ) . Oli ihan jees laittaa. Olin vaan ihan hermona ku musta marsipaani ei ollut mustaa enää tomusokerin jälkeen mut äkkiähän se siitä lähti poies. Mies teki kaverina kummituksia sokerimassasta eikä sekään niin helppoa ollut ku olisin luullu :D Kinuskikissan sivuilta löysin nää ohjeet :)
Kaikki saivat täällä nyt maistaa ekaa kertaa mun tekemää kakkua ja taisivat tykätäkkin. Se on mulla pääasia :)
Sain tosi ihania lahjoja ja ihana päivä oli muutenki. Tän päivän saan vielä nauttia kunnon hemmottelusta.

Käytiin Helsingissä ollessamme Ikeassa ja sieltä mukaan tarttu valkoinen ja todella pörröinen matto olohuoneeseen ja telkkaritasoomme yls palanen lisää :) Kaikkea muutaki pienempää sieltä löyty. Kaulin, kynttilöitä, rasioita jne.

Mut nyt nauttimaan kaikista herkuista ja hemmottelusta. Ens viikolla alkaaki kunnon kevennyskuuri. Oon ihan sen tarpeessa, mut onneksi se on vasta ens viikolla. Ihanaa alkavaa viikkoa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti